Servicii
Railport Arad
An UPLIFTING experience

Railport Arad S.R.L. oferă servicii complete de terminal și soluții intermodale pentru actorii acestui segment eficient și ecologic al pieței transporturilor. Terminalul este neutru, dornic să coopereze cu toate companiile interesate - operatori feroviari, transportatori rutieri, case de expediție, linii maritime etc.

Pe lângă activitățile de bază de manipulare și depozitare, prin sistemul nostru excelent de management al terminalului, putem furniza informații în timp real pentru clienții noștri. Poziționarea containerelor se face prin GPS. La cerere putem contracta și transport rutier.

Railport Arad
De ce să ne alegeți pe noi?

Cu peste 10 ani de experiență în încărcare-descărcare si depozitare, Railport Arad este cel mai de încredere partener pentru compania Dvs.

Cu conexiuni regulate de trenuri închise însumând 30 curse dus-întors / săptămână, Railport Arad este un punct major pe Coridorul European 7 de Cale Ferată. Deservim trenuri multiple / săptămână spre: Genk (BE), Köln, Duisburg, Herne, Rostock, Hamburg (DE), Lambach (AT), Budapesta (HU), Lovosice (CZ).

Cu o locație excelentă, Railport Arad este lângă cea mai mare trecere de frontieră feroviară dintre România și Ungaria, la scurtă distanță de manevră de stația Curtici, la 15 km de Arad și la 20 km de autostrada A1.

Cu toate utilitățile publice disponibile și prin apropierea de Trade Trans Terminal, care oferă soluții de depozitare pentru mărfuri paletizate, Railport Arad este un centru strategic pentru traficul intermodal.