The biggest and most up to date inland container terminal in Romania.

Vezi video
Railport Arad
Declarație

În plină criză mondială de COVID–19, importanța tuturor actorilor din lanțurile de aprovizionare / distribuție internaționale devine VITALĂ!

RAILPORT ARAD SRL, cel mai mare și cel mai modern terminal intermodal de uscat din România și unul dintre cei mai mari din regiunea CEE, își înțelege acest rol și este perfect conștient de responsabilitatea imensă în condițiile date.

Mutarea fluxurilor de mărfuri internaționale de pe rutier pe feroviar nu mai este doar un deziderat aprobat teoretic de majoritatea autorităților competente și de actorii cu viziune din acest segment, ci a devenit o necesitate – mai ales în cazul mărfurilor prioritare, cum ar fi de exemplu alimentele, materialele sanitare și dezinfectante.

Toți angajații RAILPORT ARAD SRL lucrează non stop având în vedere cele de mai sus, au grijă de ei înșiși în primul rând, ca să se protejeze și să își protejeze familia și să vină și mâine la lucru.

De asemenea, RAILPORT ARAD SRL solicită maximă responsabilitate în respectarea tuturor măsurilor de prevenire din partea tuturor colaboratorilor, în primul rând șoferilor de camion care aduc în și duc din terminalul nostru unități de transport intermodal.

Vă mulțumim și vă dorim multă sănătate!
István WAGNER
Director general

Railport Arad
An UPLIFTING experience

Railport Arad se angajează să fie o soluție viabilă în procesul transportului combinat și dorește să ofere o alternativă ecologică de transport pentru traficul intermodal din regiune, contribuind la strategia europeană de a transfera fluxurile de mărfuri de pe șosea pe calea ferată.

Railport Arad
Serviciile noastre

Railport Arad S.R.L. oferă servicii complete de terminal și soluții intermodale pentru actorii acestui segment eficient și ecologic al pieței transporturilor. Terminalul este neutru, dornic să coopereze cu toate companiile interesate - operatori feroviari, transportatori rutieri, case de expediție, linii maritime etc.

Noutați
Cele mai recente
Un reachstacker nou
Un reachstacker nou
Cu un nou Kalmar Reachstaker Combi DRG450-60C5 ne-am îmbogățit flota la la 3  reachstakere, ducând astfel la o manipulare mult mai rapidă și mai sigură a unităților. Fie  pentru încărcarea sau descărcarea dintr-un tren, fie pentru livrarea cu camionul putem ...
Vezi mai mult
Parcare noua
Parcare noua
Cuprinzând o suprafată de aproximativ 2 ha, noua locație din incinta terminalului este dedicată parcării semiremorcilor. Cu o capacitate de 200 de locuri si o amplasare strategică lângă poarta de intrare, aceasta ne ajuta la fluidizarea traficului in terminal. Șoferii pot sa parcheze...
Vezi mai mult
Noul nostru tractor de terminal
Noul nostru tractor de terminal
Ne va ajuta să mutăm semiremorcile de la tren spre parcare, În acest fel operațiunile de încărcare-descărcare vor fi mai rapide.
Vezi mai mult